Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Rapid hofmann Dawlat Al Islam
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Oberndorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberndorfer onderschept slim de pass. Holzapfel is nu in balbezit. Holzapfel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Futscher is nu in balbezit. Hauptmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hauptmann passt de bal in één keer door. Oberndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberndorfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg passt de bal in één keer door. Oberndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzapfel rent richting de bal. Holzapfel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Datsch met de inworp. Greiner is nu in balbezit. Greiner geeft een lange en hoge pass. Indrist is nu in balbezit. Indrist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Oberndorfer probeert de bal met de borst te controleren. Oberndorfer geeft een lange en hoge pass. Dehnisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzapfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzapfel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid hofmann - Dawlat Al Islam 0:1

39e minuut.
Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Futscher de bal. Oberndorfer is nu in balbezit. Oberndorfer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid hofmann - Dawlat Al Islam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Rapid hofmann 58%, Dawlat Al Islam 42%.
Sk Rapid hofmann - Dawlat Al Islam 0:2

51e minuut.
Oberndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickertsen is nu in balbezit. Oberndorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Holzapfel is nu in balbezit. Holzapfel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid hofmann - Dawlat Al Islam 0:3

54e minuut.
Ringer probeert naar een medespeler te passen. Oberndorfer is nu in balbezit. Futscher maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Futscher moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Futscher schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Oberndorfer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Oberndorfer kan niet meer verder spelen. Feuerbach komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pago is nu in balbezit. Armani bereikt de bal nog maar net als eerste. Armani geeft een hoge lob. Pago is nu in balbezit. Pago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ringer heeft problemen om de bal te vangen. Ringer speelt de bal door. Feuerbach is nu in balbezit. Holzapfel is nu in balbezit. Holzapfel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid hofmann - Dawlat Al Islam 0:4

83e minuut.
Drucker geeft een hoge lob. Inworp. Datsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Greiner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tonner trapt de bal weg van het doel. Ringer kopt de bal weg. Feuerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbach haalt uit met een fantastische trap. Haslinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Rapid hofmann 56%, Dawlat Al Islam 44%.
Sk Rapid hofmann - Dawlat Al Islam 0:4