Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dawlat Al Islam Sk Rapid hofmann
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Uhlirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlirsch speelt de bal door. Drucker rent richting de bal. Pago onderschept slim de pass. Pago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lichten geeft een hoge lob. Datsch rent richting de bal. Drucker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drucker krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach speelt de bal door. Holzapfel is nu in balbezit. Holzapfel draait met de bal, schiet en ... Haslinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawlat Al Islam - Sk Rapid hofmann 1:0

37e minuut.
Uhlirsch rent richting de bal. Uhlirsch passt de bal met de wreef. Ringer heeft problemen om de bal te vangen. Pago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pago haalt uit met een fantastische trap. Dengler bokst de bal weg. Armani heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dawlat Al Islam - Sk Rapid hofmann 1:1

39e minuut.
Dehnisch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pago de bal. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Greiner verovert de bal door een tackle van achteren. Greiner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dengler met een sublieme pass. Holzapfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuberg begaat een overtreding. Neuberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawlat Al Islam 44%, Sk Rapid hofmann 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dawlat Al Islam - Sk Rapid hofmann 1:1

59e minuut.
Dehnisch is nu in balbezit. Dehnisch geeft de bal voor. Drucker probeert de bal aan de voet te houden. Pago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pago haalt uit met een fantastische trap. Dengler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Feuerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuberg rent richting de bal. Feuerbach verovert de bal door een tackle van achteren. Holzapfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzapfel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pago verovert de bal door een tackle van achteren. Pago schiet op doel. Indrist rent richting de bal. Indrist draait met de bal, schiet en ... Pago maakt een snoekduik en kopt de bal. Dengler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Armani heeft problemen om de bal te vangen. Pago is nu in balbezit. Pago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawlat Al Islam - Sk Rapid hofmann 1:2

80e minuut.
Tonner speelt de bal door. Drucker rent richting de bal. Datsch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Datsch krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Uhlirsch met een sublieme pass. Pago heeft problemen om de bal te vangen. Pago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dawlat Al Islam - Sk Rapid hofmann 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dawlat Al Islam 42%, Sk Rapid hofmann 58%.
Dawlat Al Islam - Sk Rapid hofmann 1:3