Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pidizzl SV Konkordiahütte
Normal Tactiek Vikings
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 33.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen adequate


12e minuut.
Rachbauer is nu in balbezit. Beirens verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens met een sublieme pass. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pidizzl - SV Konkordiahütte 0:1

14e minuut.
Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán rent richting de bal. Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Schaiblauer is nu in balbezit. Schaiblauer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaiblauer is nu in balbezit. Panenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos onderschept slim de pass. Lantos draait met de bal, schiet en ... Stadlhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schaiblauer rent richting de bal. Schaiblauer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Lantos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastors met een sublieme pass. Rachbauer is nu in balbezit. Schaiblauer onderschept slim de pass. Schaiblauer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lantos is nu in balbezit. Lantos passt de bal zonder na te denken. Schaiblauer is nu in balbezit. Schaiblauer draait met de bal, schiet en ... Stadlhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pidizzl - SV Konkordiahütte 0:2

32e minuut.
Papała probeert de bal aan de voet te houden. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos passt de bal in één keer door. Schaiblauer is nu in balbezit. Schaiblauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pidizzl - SV Konkordiahütte 0:3

40e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu geeft de bal voor. Lantos rent richting de bal. Lantos haalt uit met een fantastische trap. Stadlhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pidizzl 81%, SV Konkordiahütte 19%.
pidizzl - SV Konkordiahütte 0:3

52e minuut.
Albarrán rent richting de bal. Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Lantos is nu in balbezit. Lantos schiet op doel. Mittendorfer probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Papała geeft de bal voor. Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Schaiblauer rent richting de bal. Schaiblauer haalt uit met een fantastische trap. Stadlhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Schaiblauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Papała de bal. Pottebaum rent richting de bal. Papała verovert de bal door een tackle van achteren. Papała geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Pottebaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papała is nu in balbezit. Papała met een sublieme pass. Lantos rent richting de bal. Lantos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Papała verovert de bal door een tackle van achteren. Papała passt de bal met de wreef. Daar is Mittendorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantos verovert de bal door een tackle van achteren. Lantos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Panenka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schaiblauer met een snelle inworp. Papała heeft problemen om de bal te vangen. Papała geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kalkınç geeft een hoge lob. Graufuchs kopt de bal weg. Mittendorfer heeft problemen om de bal te vangen. Lantos rent richting de bal. Lantos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Angelescu geeft een hoge lob. Pastors kopt de bal weg. Daar is Glück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantos rent richting de bal. Lantos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Angelescu passt de bal in één keer door. Albarrán rent richting de bal. Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Beirens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rachbauer met de inworp. Pottebaum rent richting de bal. Pottebaum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pidizzl 74%, SV Konkordiahütte 26%.
pidizzl - SV Konkordiahütte 0:3