Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feijahoat Rottenmann pidizzl
343 Std Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 18
solid Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lutz geeft de bal voor. Schlachter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Harnik de bal. Hörmann rent richting de bal. Hörmann haalt uit met een fantastische trap. Klag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kampf is nu in balbezit. Kampf passt de bal in één keer door. Felder is nu in balbezit. Felder draait met de bal, schiet en ... Stadlhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 1:0

7e minuut.
Kampf onderschept slim de pass. Kampf probeert naar een medespeler te passen. Felder is nu in balbezit. Felder haalt uit met een fantastische trap. Panenka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 2:0

17e minuut.
Inworp. Kampf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bassanelli geeft een hoge lob. Mannebach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lutz is nu in balbezit. Lutz speelt de bal door. Kampf speelt de bal door. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mittendorfer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schlachter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felder met een snelle inworp. Schmitz kan de bal niet met de borst controleren. Schmitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stadlhuber trapt de bal weg. Lücke is nu in balbezit. Lücke geeft de bal voor. Felder rent richting de bal. Felder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kampf geeft een hoge lob. Glück probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schlachter bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder verovert de bal door een tackle van achteren. Felder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 3:0

30e minuut.
Schmitz passt de bal zonder na te denken. Kampf met een sublieme pass. Mannebach rent richting de bal. Mannebach schiet op doel. Stadlhuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 4:0

33e minuut.
Glück rent richting de bal. Schmitz onderschept slim de pass. Schmitz probeert naar een medespeler te passen. Mannebach rent richting de bal. Mannebach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmitz passt de bal zonder na te denken. Panenka rent richting de bal. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 5:0

40e minuut.
Mittendorfer geeft een lange en hoge pass. Hörmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassanelli begaat een overtreding. Bassanelli krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Schmitz heeft problemen om de bal te vangen. Lücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassanelli probeert naar een medespeler te passen. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach speelt de bal door. Paal! Stadlhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kampf met een sublieme pass. Lutz is nu in balbezit. Lutz passt de bal in één keer door. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder draait met de bal, schiet en ... Stadlhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Lutz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rachbauer met een snelle inworp. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 22%, pidizzl 78%.
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 5:0

50e minuut.
Panenka verovert de bal door een tackle van achteren. Panenka geeft de bal voor. Lücke kopt de bal weg. Schmitz rent richting de bal. Schmitz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Schmitz passt de bal met de wreef. Lücke probeert naar een medespeler te passen. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz geeft een lange en hoge pass. Mannebach maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Talberger rent richting de bal. Schmitz verovert de bal door een tackle van achteren. Schmitz passt de bal in één keer door. Felder is nu in balbezit. Felder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Panenka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mannebach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitz draait met de bal, schiet en ... Paal! Felder rent richting de bal. Felder draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 6:0

62e minuut.
Hörmann geeft een hoge lob. Schmitz speelt de bal door. Klungelig pakt Schlachter de bal. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 7:0

67e minuut.
Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lücke geeft de bal voor. Mannebach rent richting de bal. Mannebach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bassanelli onderschept slim de pass. Bassanelli speelt de bal door. Schmitz is nu in balbezit. Schmitz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Panenka de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lutz geeft een lange en hoge pass. Mannebach rent richting de bal. Graufuchs is nu in balbezit. Mannebach verovert de bal door een tackle van achteren. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Schlachter is nu in balbezit. Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz met een sublieme pass. Mannebach rent richting de bal. Mannebach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 8:0

87e minuut.
Schmitz rent richting de bal. Talberger rent richting de bal. Talberger passt de bal met de wreef. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 16%, pidizzl 84%.
Feijahoat Rottenmann - pidizzl 8:0