Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woodo FC PAKS Polonia Linz
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 26.2
slecht Schieten matig
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Trattner verovert de bal door een tackle van achteren. Ochse rent richting de bal. Ochse passt de bal in één keer door. Gerolsteiner is nu in balbezit. Gerolsteiner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zarl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biersieder met een snelle inworp. Trattner rent richting de bal. Trattner schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Mütze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biersieder met een snelle inworp. Trattner is nu in balbezit. Trattner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Woyzeck rent richting de bal. Gerolsteiner onderschept slim de pass. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolsteiner rent richting de bal. Gerolsteiner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Woyzeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochse rent richting de bal. Nandlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gerolsteiner is nu in balbezit. Gerolsteiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Woyzeck is nu in balbezit. Radmüller onderschept slim de pass. Radmüller geeft een hoge lob. Ochse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse schiet op doel. Lücke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - PAKS Polonia Linz 0:1

28e minuut.
Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck geeft de bal voor. Hollmann kopt de bal weg. Neuwirth rent richting de bal. Neuwirth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zehetner probeert naar een medespeler te passen. Krebs rent richting de bal. Surmann is nu in balbezit. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 66%, PAKS Polonia Linz 34%.
Woodo FC - PAKS Polonia Linz 0:1

47e minuut.
Igelmeier met een harde bal richting middenveld. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck speelt de bal door. Neuwirth is nu in balbezit. Neuwirth haalt uit met een fantastische trap. Igelmeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Depenhörn kopt de bal weg. Klungelig pakt Hollmann de bal. Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmann schiet op doel. Igelmeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Woodo FC - PAKS Polonia Linz 1:1

54e minuut.
Mütze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krebs de bal. Krebs speelt de bal door. Ochse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radmüller neemt de hoekschop. Daar is Biersieder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kobras rent richting de bal. Woyzeck verovert de bal door een tackle van achteren. Woyzeck passt de bal in één keer door. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth draait met de bal, schiet en ... Igelmeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmann met een sublieme pass. Daar is Hasengrab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuwirth is nu in balbezit. Neuwirth haalt uit met een fantastische trap. Igelmeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Krebs rent richting de bal. Neuwirth onderschept slim de pass. Neuwirth met een sublieme pass. Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmann schiet op doel. Igelmeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck probeert naar een medespeler te passen. Neuwirth is nu in balbezit. Surmann rent richting de bal. Surmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Surmann rent richting de bal. Neuwirth is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Depenhörn. Depenhörn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 49%, PAKS Polonia Linz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Woodo FC - PAKS Polonia Linz 1:1