Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 ASK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Klungelig pakt Quallner de bal. Pastor is nu in balbezit. Burgsmüller rent richting de bal. Quallner bereikt de bal nog maar net als eerste. Quallner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Burgsmüller passt de bal met de wreef. Quallner rent richting de bal. Buchsbaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Quallner verovert de bal door een tackle van achteren. Quallner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 49%, ASK 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - ASK 0:0

51e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Zerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerber speelt de bal door. Quallner is nu in balbezit. Quallner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunauer probeert naar een medespeler te passen. Hauptmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger verovert de bal door een tackle van achteren. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Treffinger de bal. Treffinger geeft een hoge lob. Abenberg rent richting de bal. Abenberg geeft een lange en hoge pass. Hampel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 50%, ASK 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - ASK 0:0
ASK