Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GoSa FcPANDURI
343 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


39e minuut.
Theiss is nu in balbezit. Nagl rent richting de bal. Nagl passt de bal zonder na te denken. Wintzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC GoSa - FcPANDURI 1:0

41e minuut.
Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer is nu in balbezit. Witasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer rent richting de bal. Wintzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GoSa 42%, FcPANDURI 58%.
FC GoSa - FcPANDURI 1:0

63e minuut.
Padinger probeert naar een medespeler te passen. Docker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wintzer de bal. Wintzer haalt uit met een fantastische trap. Jod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Padinger zal de hoekschop nemen. Wintzer rent richting de bal. Witasek is nu in balbezit. Witasek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wintzer rent richting de bal. Wintzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GoSa - FcPANDURI 2:0

65e minuut.
Borhardt haalt uit met een fantastische trap. Spies probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nebauer kopt de bal weg. Zahrer rent richting de bal. Zahrer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GoSa - FcPANDURI 2:1

69e minuut.
Klungelig pakt Majsner de bal. Majsner passt de bal in één keer door. Witasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer is nu in balbezit. Wintzer schiet op doel. Berghofer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Witasek rent richting de bal. Witasek schiet op doel. Berghofer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GoSa - FcPANDURI 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GoSa 52%, FcPANDURI 48%.
FC GoSa - FcPANDURI 3:1