Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKS Polonia Linz SV Konkordiahütte
433 Tactiek Vikings
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
25.4 gemiddelde waardering 33
weak Schieten adequate
poor Passen weak
average Verdedigen average


9e minuut.
Klungelig pakt Schaiblauer de bal. Schaiblauer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negara de bal. Negara draait met de bal, schiet en ... Igelmeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Angelescu is nu in balbezit. Angelescu passt de bal met de wreef. Lantos is nu in balbezit. Lantos draait met de bal, schiet en ... Igelmeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - SV Konkordiahütte 0:1

25e minuut.
Kobras geeft de bal voor. Inworp. Beirens met de inworp. Schaiblauer is nu in balbezit. Schaiblauer geeft een lange en hoge pass. Igelmeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - SV Konkordiahütte 0:2

34e minuut.
Kobras speelt de bal door. Papała met een sublieme pass. Angelescu geeft een lange en hoge pass. Lantos is nu in balbezit. Lantos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Angelescu met een snelle inworp. Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Negara krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu met een sublieme pass. Lantos rent richting de bal. Lantos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - SV Konkordiahütte 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKS Polonia Linz 75%, SV Konkordiahütte 25%.
PAKS Polonia Linz - SV Konkordiahütte 0:3

46e minuut.
Feć passt de bal in één keer door. Ochse is nu in balbezit. Papała begaat een overtreding. Papała krijgt een gele kaart. Ochse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krebs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brunnhölzl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Papała speelt de bal door. Schaiblauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaiblauer met een sublieme pass. Lantos is nu in balbezit. Lantos draait met de bal, schiet en ... Igelmeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Papała is nu in balbezit. Papała passt de bal zonder na te denken. Lantos rent richting de bal. Lantos passt de bal met de wreef. Hasengrab onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Depenhörn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - SV Konkordiahütte 0:4

71e minuut.
Krebs is nu in balbezit. Papała verovert de bal door een tackle van achteren. Papała geeft een lange en hoge pass. Igelmeier met een sublieme pass. Angelescu kopt de bal weg. Igelmeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Hasengrab onderschept slim de pass. Hasengrab passt de bal met de wreef. Angelescu speelt de bal door. Negara bereikt de bal nog maar net als eerste. Negara schiet op doel. Igelmeier bokst de bal weg.

87e minuut.
Albarrán passt de bal met de wreef. Daar is Lantos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantos passt de bal met de wreef. Negara bereikt de bal nog maar net als eerste. Negara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKS Polonia Linz 83%, SV Konkordiahütte 17%.
PAKS Polonia Linz - SV Konkordiahütte 0:4