Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woodo FC pidizzl
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Neuwirth passt de bal met de wreef. Glück bereikt de bal nog maar net als eerste. Glück probeert naar een medespeler te passen. Surmann is nu in balbezit. Surmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - pidizzl 1:0

2e minuut.
Hörmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Pottebaum de bal. Neuwirth verovert de bal door een tackle van achteren. Neuwirth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze is nu in balbezit. Mütze passt de bal in één keer door. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Graufuchs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schlachter komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Schlachter probeert naar een medespeler te passen. Wurzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurzel passt de bal zonder na te denken. Hörmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Surmann is nu in balbezit. Glück rent richting de bal. Glück geeft een lange en hoge pass. Hörmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Woodo FC - pidizzl 1:1

20e minuut.
Pastors rent richting de bal. Pastors geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wutte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surmann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Woyzeck passt de bal met de wreef. Mütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze passt de bal zonder na te denken. Neuwirth is nu in balbezit. Neuwirth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mütze rent richting de bal. Wurzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wurzel passt de bal zonder na te denken. Hörmann rent richting de bal. Hörmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - pidizzl 1:2

37e minuut.
Pottebaum is nu in balbezit. Hörmann rent richting de bal. Mütze rent richting de bal. Hörmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hörmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - pidizzl 1:3

44e minuut.
Mütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurzel onderschept slim de pass. Wurzel passt de bal in één keer door. Hörmann rent richting de bal. Hörmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - pidizzl 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 47%, pidizzl 53%.
Woodo FC - pidizzl 1:4

59e minuut.
Rachbauer rent richting de bal. Rachbauer geeft een lange en hoge pass. Daar is Mütze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hörmann rent richting de bal. Hörmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pottebaum onderschept slim de pass. Mütze onderschept slim de pass. Mütze speelt de bal door. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Talberger onderschept slim de pass. Talberger geeft een hoge lob. Zarl heeft problemen om de bal te vangen. Hörmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Wurzel de bal onder controle te krijgen. Pröpper is nu in balbezit. Wurzel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wurzel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 36%, pidizzl 64%.
Woodo FC - pidizzl 1:4