Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcPANDURI ASK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Theiss passt de bal zonder na te denken. Borhardt is nu in balbezit. Borhardt passt de bal in één keer door. Kraft rent richting de bal. Kraft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hauptmann heeft problemen om de bal te vangen. Magnin onderschept slim de pass. Magnin met een sublieme pass. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zwacklmann trapt de bal weg van het doel. Krummbein kopt de bal weg. Hausinger probeert de bal met de borst te controleren. Quallner is nu in balbezit. Quallner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Heinbuchner speelt de bal door. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Gager rent richting de bal. Kraft onderschept slim de pass. Kraft haalt uit met een fantastische trap. Zwacklmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPANDURI 39%, ASK 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcPANDURI - ASK 0:0

52e minuut.
Krummbein met een sublieme pass. Borhardt is nu in balbezit. Borhardt met een sublieme pass. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Borhardt de bal. Gager rent richting de bal. Borhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Borhardt haalt uit met een fantastische trap. Zwacklmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPANDURI - ASK 1:0

84e minuut.
Scherz met een snelle inworp. Brunauer rent richting de bal. Brunauer geeft een hoge lob. Quallner bereikt de bal nog maar net als eerste. Quallner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Scherz is nu in balbezit. Holuba geeft een hoge lob. Theiss probeert de bal aan de voet te houden. Brunauer is nu in balbezit. Brunauer draait met de bal, schiet en ... Paal! Berghofer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPANDURI 47%, ASK 53%.
FcPANDURI - ASK 1:0
ASK