Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pidizzl PAKS Polonia Linz
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 26
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Talberger is nu in balbezit. Trattner onderschept slim de pass. Krebs met een sublieme pass. Ochse is nu in balbezit. Ochse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rachbauer geeft de bal voor. Ochse bereikt de bal nog maar net als eerste. Trattner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse is nu in balbezit. Ochse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pidizzl - PAKS Polonia Linz 0:1

21e minuut.
Gerolsteiner rent richting de bal. Gerolsteiner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krebs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerolsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolsteiner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Trattner rent richting de bal. Trattner probeert naar een medespeler te passen. Ochse rent richting de bal. Gerolsteiner is nu in balbezit. Gerolsteiner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Kobras de bal onder controle te krijgen. Hörmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Krebs rent richting de bal. Hörmann onderschept slim de pass. Hörmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pidizzl - PAKS Polonia Linz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pidizzl 59%, PAKS Polonia Linz 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pidizzl - PAKS Polonia Linz 1:1

46e minuut.
Radmüller is nu in balbezit. Radmüller passt de bal in één keer door. Krebs probeert naar een medespeler te passen. Ochse rent richting de bal. Ochse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Trattner is nu in balbezit. Trattner met een sublieme pass. Ochse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse haalt uit met een fantastische trap. Stadlhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pidizzl - PAKS Polonia Linz 1:2

69e minuut.
Zehetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Rachbauer speelt de bal door. Ochse is nu in balbezit. Ochse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pidizzl 59%, PAKS Polonia Linz 41%.
pidizzl - PAKS Polonia Linz 1:2