Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Konkordiahütte Woodo FC
Vikings Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
25 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 16.6
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski speelt de bal door. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu geeft een lange en hoge pass. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos schiet op doel. Lücke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Konkordiahütte - Woodo FC 1:0

8e minuut.
Surmann geeft een hoge lob. Negara geeft de bal voor. Pröpper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lantos rent richting de bal. Lantos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Padlikowski probeert naar een medespeler te passen. Papała rent richting de bal. Papała passt de bal zonder na te denken. Lantos is nu in balbezit. Lantos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Angelescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mütze de bal. Negara begaat een overtreding. Negara krijgt een gele kaart. Mütze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mütze kan niet meer verder spelen. Hollmann komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck passt de bal met de wreef. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos onderschept slim de pass. Lantos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Konkordiahütte - Woodo FC 2:0

18e minuut.
Lantos passt de bal zonder na te denken. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski passt de bal met de wreef. Negara is nu in balbezit. Negara geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Albarrán rent richting de bal. Albarrán met een sublieme pass. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos haalt uit met een fantastische trap. Lücke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Konkordiahütte - Woodo FC 3:0

21e minuut.
Hollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos verovert de bal door een tackle van achteren. Negara bereikt de bal nog maar net als eerste. Negara haalt uit met een fantastische trap. Lücke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Konkordiahütte - Woodo FC 4:0

24e minuut.
Papała speelt de bal door. Daar is Negara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Negara onderschept slim de pass. Negara geeft de bal voor. Lücke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lantos rent richting de bal. Lantos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Konkordiahütte - Woodo FC 5:0

29e minuut.
Negara onderschept slim de pass. Negara passt de bal met de wreef. Lantos is nu in balbezit. Lantos draait met de bal, schiet en ... Lücke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Konkordiahütte - Woodo FC 6:0

37e minuut.
Negara verovert de bal door een tackle van achteren. Negara met een sublieme pass. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos draait met de bal, schiet en ... Lücke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Konkordiahütte - Woodo FC 7:0

42e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Angelescu passt de bal in één keer door. Lantos heeft problemen om de bal te vangen. Negara is nu in balbezit. Negara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Konkordiahütte 24%, Woodo FC 76%.
SV Konkordiahütte - Woodo FC 7:0

48e minuut.
Klungelig pakt Hollmann de bal. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski met een sublieme pass. Negara rent richting de bal. Negara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lücke met een sublieme pass. Padlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Hollmann is nu in balbezit. Papała verovert de bal door een tackle van achteren. Papała geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Padlikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negara rent richting de bal. Negara geeft de bal voor. Lantos rent richting de bal. Lantos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Albarrán passt de bal met de wreef. Nandlinger rent richting de bal. Lantos verovert de bal door een tackle van achteren. Lantos schiet op doel. Lücke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Beirens kopt de bal weg. Daar is Hollmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papała geeft een hoge lob. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán draait met de bal, schiet en ... Lücke bokst de bal weg.

82e minuut.
Nandlinger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albarrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lantos rent richting de bal. Lantos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Konkordiahütte - Woodo FC 8:0

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Surmann stond buitenspel. Angelescu neemt vlug de vrije trap. Lantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos schiet op doel. Lücke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Konkordiahütte - Woodo FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Konkordiahütte 11%, Woodo FC 89%.
SV Konkordiahütte - Woodo FC 9:0