Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woodo FC Feijahoat Rottenmann
Normal Tactiek 343 Std
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18 gemiddelde waardering 35.9
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Waidl met een sublieme pass. Lücke met een sublieme pass. Klungelig pakt Nandlinger de bal. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:1

4e minuut.
Lutz is nu in balbezit. Lutz passt de bal met de wreef. Mannebach is nu in balbezit. Felder rent richting de bal. Felder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:2

19e minuut.
Bassanelli geeft een hoge lob. Felder heeft problemen om de bal te vangen. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Lücke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:3

21e minuut.
Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze rent richting de bal. Mannebach verovert de bal door een tackle van achteren. Mannebach draait met de bal, schiet en ... Lücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zarl de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kampf geeft een lange en hoge pass. Zarl kopt de bal weg. Rinderwirt geeft een lange en hoge pass. Lutz geeft een hoge lob. Felder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:4

24e minuut.
Mannebach passt de bal zonder na te denken. Kampf is nu in balbezit. Kampf geeft een hoge lob. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Felder rent richting de bal. Felder draait met de bal, schiet en ... Lücke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:5

26e minuut.
Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz speelt de bal door. Bassanelli speelt de bal door. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Kampf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bassanelli is nu in balbezit. Bassanelli geeft de bal voor. Felder springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bassanelli kopt de bal weg. Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rinderwirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinderwirt passt de bal met de wreef. Kampf geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Lutz de bal. Lutz geeft een lange en hoge pass. Mannebach kopt de bal weg. Felder is nu in balbezit. Felder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lücke heeft problemen om de bal te vangen. Neuwirth begaat een overtreding. Lücke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schmitz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Felder maakt een snoekduik en kopt de bal. Lücke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Neuwirth probeert de bal aan de voet te houden. Mannebach kopt de bal weg. Lutz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lutz geeft een lange en hoge pass. Mannebach maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 86%, Feijahoat Rottenmann 14%.
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:5

47e minuut.
Inworp. Bassanelli met de inworp. Kampf rent richting de bal. Kampf geeft de bal voor. Mannebach rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:6

49e minuut.
Mannebach is nu in balbezit. Nandlinger rent richting de bal. Mannebach verovert de bal door een tackle van achteren. Mannebach schiet op doel. Lücke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz geeft de bal voor. Nandlinger heeft problemen om de bal te vangen. Mannebach rent richting de bal. Mannebach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lücke met een harde bal richting middenveld. Lücke kopt de bal weg. Kampf geeft een lange en hoge pass. Felder is nu in balbezit. Felder geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Bassanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassanelli met een sublieme pass. Felder is nu in balbezit. Felder schiet op doel. Lücke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampf geeft de bal voor. Daar is Zarl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmitz is nu in balbezit. Schmitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:7

61e minuut.
Inworp. Kampf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Felder probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lutz is nu in balbezit. Lutz geeft de bal voor. Nandlinger kopt de bal weg. Felder rent richting de bal. Felder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zarl met een harde bal richting middenveld. Lutz controleert de bal met de borst. Hollmann is nu in balbezit. Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:8

67e minuut.
Waidl probeert naar een medespeler te passen. Bassanelli speelt de bal door. Lutz met een sublieme pass. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampf geeft de bal voor. Daar is Zarl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannebach rent richting de bal. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mannebach rent richting de bal. Mannebach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kampf speelt de bal door. Lücke is nu in balbezit. Lücke geeft een hoge lob. Felder rent richting de bal. Felder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:9

86e minuut.
Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitz speelt de bal door. Kampf probeert naar een medespeler te passen. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 81%, Feijahoat Rottenmann 19%.
Woodo FC - Feijahoat Rottenmann 0:9