Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 FcPANDURI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jod bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger onderschept slim de pass. Hampel rent richting de bal. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Pastor de bal. Borhardt rent richting de bal. Borhardt passt de bal zonder na te denken. Kraft is nu in balbezit. Kraft draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hampel is nu in balbezit. Hampel probeert naar een medespeler te passen. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. Berghofer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - FcPANDURI 1:0

23e minuut.
Dirnberger speelt de bal door. Janek kopt de bal weg. Hampel probeert naar een medespeler te passen. Kreidinger rent richting de bal. Kreidinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zahrer onderschept slim de pass. Zahrer passt de bal met de wreef. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Borhardt is nu in balbezit. Borhardt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 57%, FcPANDURI 43%.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - FcPANDURI 1:0

52e minuut.
Heinbuchner is nu in balbezit. Hampel verovert de bal door een tackle van achteren. Hampel met een sublieme pass. Kreidinger rent richting de bal. Kreidinger draait met de bal, schiet en ... Berghofer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 45%, FcPANDURI 55%.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - FcPANDURI 1:0