Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcPANDURI FC Lokomotiv Plovdiv 1926
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pastor geeft een hoge lob. Theiss kopt de bal weg. Hausinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Abenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abenberg passt de bal in één keer door. Kreidinger rent richting de bal. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. Berghofer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Borhardt is nu in balbezit. Hampel verovert de bal door een tackle van achteren. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Harrauer probeert de bal aan de voet te houden. Abenberg met een sublieme pass. Kreidinger rent richting de bal. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. Jod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Borhardt controleert de bal met de borst. Borhardt passt de bal in één keer door. Abenberg speelt de bal door. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Holuba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borhardt de bal. Borhardt met een sublieme pass. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Abenberg is nu in balbezit. Abenberg passt de bal in één keer door. Hausinger is nu in balbezit. Hampel rent richting de bal. Hampel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Abenberg rent richting de bal. Abenberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Hampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hampel schiet op doel. Jod heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dienst verovert de bal door een tackle van achteren. Dienst speelt de bal door. Hampel rent richting de bal. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Borhardt met een sublieme pass. Heinbuchner rent richting de bal. Heinbuchner passt de bal in één keer door. Borhardt is nu in balbezit. Borhardt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hampel rent richting de bal. Hampel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Semmerl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap. Paal! Inneberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPANDURI 57%, FC Lokomotiv Plovdiv 1926 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcPANDURI - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPANDURI 41%, FC Lokomotiv Plovdiv 1926 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcPANDURI - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 0:0