Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 SV Konkordiahütte
Normal Tactiek Vikings
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 33.7
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Padlikowski rent richting de bal. Papała is nu in balbezit. Hampel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papała wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Papała kan niet meer verder spelen. Schaiblauer komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Schaiblauer rent richting de bal. Schaiblauer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Semmerl de bal. Lantos rent richting de bal. Lantos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Albarrán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lantos rent richting de bal. Negara is nu in balbezit. Negara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski passt de bal in één keer door. Semmerl is nu in balbezit. Lantos verovert de bal door een tackle van achteren. Lantos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - SV Konkordiahütte 0:1

21e minuut.
Beirens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Padlikowski de bal. Beirens is nu in balbezit. Beirens geeft een hoge lob. Lantos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos onderschept slim de pass. Lantos passt de bal in één keer door. Negara is nu in balbezit. Negara haalt uit met een fantastische trap. Dirnberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - SV Konkordiahütte 0:2

34e minuut.
Angelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu met een sublieme pass. Pichlmüller rent richting de bal. Lantos onderschept slim de pass. Lantos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 72%, SV Konkordiahütte 28%.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - SV Konkordiahütte 0:2

52e minuut.
Beirens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienst onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schaiblauer. Schaiblauer krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Padlikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelescu met de inworp. Schaiblauer geeft een lange en hoge pass. Negara rent richting de bal. Negara geeft een hoge lob. Dirnberger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Schaiblauer rent richting de bal. Harrauer is nu in balbezit. Schaiblauer begaat een overtreding. Schaiblauer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 75%, SV Konkordiahütte 25%.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - SV Konkordiahütte 0:2