Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feijahoat Rottenmann FC Lokomotiv Plovdiv 1926
343 Std Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 15.9
good Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kampf kopt de bal weg. Lücke met een sublieme pass. Schmitz speelt de bal door. Mannebach heeft problemen om de bal te vangen. Mannebach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 1:0

4e minuut.
Kreidinger onderschept slim de pass. Bassanelli geeft een lange en hoge pass. Pichlmüller probeert de bal met de borst te controleren. Seiser is nu in balbezit. Seiser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Janek rent richting de bal. Janek geeft een lange en hoge pass. Schmitz probeert naar een medespeler te passen. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lücke passt de bal zonder na te denken. Harrauer rent richting de bal. Harrauer geeft een hoge lob. Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampf geeft een lange en hoge pass. Inneberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pastor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Schmitz de bal onder controle te krijgen. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz geeft een hoge lob. Mannebach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Harrauer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seiser met de inworp. Schmitz is nu in balbezit. Schmitz schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Daar is Buchsbaumer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchsbaumer rent richting de bal. Mannebach verovert de bal door een tackle van achteren. Mannebach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kampf rent richting de bal. Kampf passt de bal in één keer door. Semmerl heeft problemen om de bal te vangen. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Inneberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 2:0

42e minuut.
Buchsbaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampf verovert de bal door een tackle van achteren. Kampf geeft de bal voor. Seiser is nu in balbezit. Seiser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 3:0

43e minuut.
Lutz geeft een hoge lob. Semmerl heeft problemen om de bal te vangen. Buchsbaumer is nu in balbezit. Mannebach onderschept slim de pass. Mannebach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 23%, FC Lokomotiv Plovdiv 1926 77%.
Feijahoat Rottenmann - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 3:0

46e minuut.
Buchsbaumer probeert naar een medespeler te passen. Pichlmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach onderschept slim de pass. Seiser is nu in balbezit. Seiser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hampel rent richting de bal. Bassanelli onderschept slim de pass. Bassanelli geeft een lange en hoge pass. Seiser rent richting de bal. Seiser schiet op doel. Inneberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 4:0

55e minuut.
Bassanelli speelt de bal door. Kampf is nu in balbezit. Kampf passt de bal zonder na te denken. Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Buchsbaumer met een sublieme pass. Pichlmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser onderschept slim de pass. Seiser draait met de bal, schiet en ... Inneberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 5:0

68e minuut.
Harrauer rent richting de bal. Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz geeft de bal voor. Mannebach maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Pichlmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampf passt de bal met de wreef. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser schiet op doel. Inneberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 6:0

77e minuut.
Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampf passt de bal in één keer door. Bassanelli met een sublieme pass. Seiser rent richting de bal. Seiser draait met de bal, schiet en ... Inneberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Schmitz met een sublieme pass. Lutz is nu in balbezit. Lutz geeft de bal voor. Mannebach rent richting de bal. Mannebach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kampf speelt de bal door. Mannebach controleert de bal met de borst. Pastor is nu in balbezit. Mannebach verovert de bal door een tackle van achteren. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Inneberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 20%, FC Lokomotiv Plovdiv 1926 80%.
Feijahoat Rottenmann - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 6:0