Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASK pidizzl
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Hörmann rent richting de bal. Hörmann speelt de bal door. Hauptmann heeft problemen om de bal te vangen. Hörmann rent richting de bal. Hörmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zwacklmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Talberger geeft een lange en hoge pass. Rachbauer is nu in balbezit. Rachbauer passt de bal met de wreef. Hörmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zwacklmann trapt de bal weg van het doel. Glück rent richting de bal. Zerber verovert de bal door een tackle van achteren. Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller schiet op doel. Stadlhuber bokst de bal weg.

30e minuut.
Loose passt de bal zonder na te denken. Quallner is nu in balbezit. Panenka verovert de bal door een tackle van achteren. Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hörmann is nu in balbezit. Gager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pottebaum rent richting de bal. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Glück geeft de bal voor. Gager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hörmann schiet op doel. Zwacklmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK 48%, pidizzl 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASK - pidizzl 0:0

56e minuut.
Brunauer passt de bal met de wreef. Burgsmüller is nu in balbezit. Burgsmüller passt de bal zonder na te denken. Quallner is nu in balbezit. Quallner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pottebaum kopt de bal weg. Gager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann rent richting de bal. Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Graufuchs is nu in balbezit. Graufuchs passt de bal in één keer door. Hörmann rent richting de bal. Hörmann draait met de bal, schiet en ... Zwacklmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - pidizzl 0:1

89e minuut.
Treffinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graufuchs met de inworp. Wurzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurzel geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK 60%, pidizzl 40%.
ASK - pidizzl 0:1
ASK