Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 pidizzl
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Pastor rent richting de bal. Hörmann onderschept slim de pass. Semmerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hörmann haalt uit met een fantastische trap. Inneberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Graufuchs rent richting de bal. Dienst schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Graufuchs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Graufuchs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hörmann rent richting de bal. Hörmann draait met de bal, schiet en ... Inneberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - pidizzl 0:1

26e minuut.
Panenka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janek met de inworp. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pottebaum passt de bal met de wreef. Harrauer heeft problemen om de bal te vangen. Hörmann rent richting de bal. Hörmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - pidizzl 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 48%, pidizzl 52%.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - pidizzl 0:2

57e minuut.
Talberger controleert de bal met de borst. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een hoge lob. Kreidinger heeft problemen om de bal te vangen. Kreidinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Graufuchs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dienst met een snelle inworp. Hampel is nu in balbezit. Hampel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dienst is nu in balbezit. Graufuchs onderschept slim de pass. Graufuchs geeft een hoge lob. Hörmann is nu in balbezit. Hörmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Graufuchs rent richting de bal. Graufuchs geeft een hoge lob. Semmerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pichlmüller geeft een hoge lob. Buchsbaumer rent richting de bal. Rachbauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rachbauer krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pottebaum verovert de bal door een tackle van achteren. Buchsbaumer begaat een overtreding. Pottebaum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Talberger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 37%, pidizzl 63%.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - pidizzl 0:2