Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASK Feijahoat Rottenmann
Normal Tactiek 343 Std
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.4 gemiddelde waardering 36.5
slecht Schieten goed
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


11e minuut.
Reinard is nu in balbezit. Mannebach onderschept slim de pass. Mannebach passt de bal in één keer door. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - Feijahoat Rottenmann 0:1

13e minuut.
Brunauer rent richting de bal. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunauer maakt een afschuwelijke overtreding. Brunauer krijgt een gele kaart. Seiser raakt geblesseerd tijdens het duel. Schmitz wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - Feijahoat Rottenmann 0:2

19e minuut.
Meller met de inworp. Bassanelli is nu in balbezit. Bassanelli passt de bal in één keer door. Meller is nu in balbezit. Meller geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lutz speelt de bal door. Mannebach rent richting de bal. Brunauer onderschept slim de pass. Schmitz rent richting de bal. Schmitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Treffinger kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seiser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mannebach rent richting de bal. Mannebach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Reinard geeft de bal voor. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz probeert naar een medespeler te passen. Seiser heeft problemen om de bal te vangen. Seiser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Koźma geeft de bal voor. Inworp. Loose met een snelle inworp. Burgsmüller is nu in balbezit. Burgsmüller geeft een hoge lob. Paal! Klag werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Gager trapt de bal weg van het doel. Bassanelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Zerber de bal. Lücke geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwacklmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seiser rent richting de bal. Seiser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - Feijahoat Rottenmann 0:3

39e minuut.
Meller passt de bal met de wreef. Gager rent richting de bal. Mannebach onderschept slim de pass. Mannebach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - Feijahoat Rottenmann 0:4

44e minuut.
Mannebach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmitz rent richting de bal. Schmitz passt de bal in één keer door. Seiser is nu in balbezit. Seiser draait met de bal, schiet en ... Zwacklmann bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - Feijahoat Rottenmann 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK 76%, Feijahoat Rottenmann 24%.
ASK - Feijahoat Rottenmann 0:5

51e minuut.
Schmitz probeert naar een medespeler te passen. Lutz speelt de bal door. Seiser is nu in balbezit. Seiser haalt uit met een fantastische trap. Treffinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zwacklmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lutz onderschept slim de pass. Lutz geeft een lange en hoge pass. Daar is Mannebach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannebach draait met de bal, schiet en ... Zwacklmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - Feijahoat Rottenmann 0:6

81e minuut.
Treffinger geeft een hoge lob. Inworp. Lutz met de inworp. Mannebach probeert de bal met de borst te controleren. Mannebach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zwacklmann trapt de bal weg. Lücke probeert de bal aan de voet te houden. Bassanelli speelt de bal door. Mannebach rent richting de bal. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mannebach zal de hoekschop nemen. Zwacklmann bokst de bal weg. Seiser springt en kopt de bal. Zwacklmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - Feijahoat Rottenmann 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK 78%, Feijahoat Rottenmann 22%.
ASK - Feijahoat Rottenmann 0:7
ASK