Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woodo FC FC GoSa
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Mütze probeert naar een medespeler te passen. Bullinger is nu in balbezit. Bullinger speelt de bal door. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - FC GoSa 1:0

9e minuut.
Mütze passt de bal zonder na te denken. Wutte is nu in balbezit. Wutte speelt de bal door. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - FC GoSa 2:0

12e minuut.
Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wintzer de bal. Nagl rent richting de bal. Nagl speelt de bal door. Lücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wintzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer schiet op doel. Lücke probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Majsner passt de bal zonder na te denken. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer schiet op doel. Lücke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - FC GoSa 2:1

19e minuut.
Klungelig pakt Docker de bal. Bullinger rent richting de bal. Spies bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmann verovert de bal door een tackle van achteren. Surmann haalt uit met een fantastische trap. Heer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Wutte passt de bal met de wreef. Surmann is nu in balbezit. Spies rent richting de bal. Surmann verovert de bal door een tackle van achteren. Surmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - FC GoSa 3:1

36e minuut.
Docker bereikt de bal nog maar net als eerste. Docker geeft de bal voor. Daar is Buhănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wintzer is nu in balbezit. Wintzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 55%, FC GoSa 45%.
Woodo FC - FC GoSa 3:1

48e minuut.
Majsner rent richting de bal. Majsner probeert naar een medespeler te passen. Wintzer rent richting de bal. Wintzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - FC GoSa 3:2

58e minuut.
Bullinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hollmann komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mütze met een snelle inworp. Padinger rent richting de bal. Padinger speelt de bal door. Neuwirth is nu in balbezit. Neuwirth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rinderwirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinderwirt geeft de bal voor. Nagl probeert de bal met de borst te controleren. Neuwirth rent richting de bal. Neuwirth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Buhănescu passt de bal met de wreef. Majsner rent richting de bal. Majsner probeert naar een medespeler te passen. Wintzer rent richting de bal. Wintzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Woodo FC - FC GoSa 3:3

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heer trapt de bal weg. Mütze kopt de bal weg. Hollmann is nu in balbezit. Hollmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 38%, FC GoSa 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Woodo FC - FC GoSa 3:3