Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 PAKS Polonia Linz
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 24.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Radmüller geeft de bal voor. Zehetner is nu in balbezit. Zehetner passt de bal zonder na te denken. Biersieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Biersieder geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gerolsteiner heeft problemen om de bal te vangen. Ochse is nu in balbezit. Ochse draait met de bal, schiet en ... Semmerl probeert de bal aan de voet te houden. Dirnberger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - PAKS Polonia Linz 0:1

12e minuut.
Hampel is nu in balbezit. Hampel geeft een hoge lob. Janek rent richting de bal. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - PAKS Polonia Linz 1:1

15e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal in één keer door. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Trattner onderschept slim de pass. Abenberg onderschept slim de pass. Hampel rent richting de bal. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. Igelmeier bokst de bal weg.

25e minuut.
Gerolsteiner is nu in balbezit. Gerolsteiner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trattner de bal. Ochse is nu in balbezit. Ochse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pastor controleert de bal met de borst. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal met de wreef. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. Igelmeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ochse heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ochse de bal. Ochse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Radmüller rent richting de bal. Radmüller geeft een hoge lob. Buchsbaumer probeert de bal aan de voet te houden. Trattner is nu in balbezit. Trattner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 60%, PAKS Polonia Linz 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - PAKS Polonia Linz 1:1

77e minuut.
Abenberg speelt de bal door. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger draait met de bal, schiet en ... Hasengrab probeert de bal aan de voet te houden. Igelmeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - PAKS Polonia Linz 2:1

81e minuut.
Depenhörn geeft een hoge lob. Inworp. Dienst met de inworp. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Abenberg de bal. Ochse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse passt de bal in één keer door. Trattner is nu in balbezit. Trattner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 42%, PAKS Polonia Linz 58%.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - PAKS Polonia Linz 2:1