Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKS Polonia Linz FC Lokomotiv Plovdiv 1926
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Abenberg is nu in balbezit. Abenberg speelt de bal door. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger draait met de bal, schiet en ... Depenhörn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 0:1

13e minuut.
Trattner is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor met een sublieme pass. Kreidinger rent richting de bal. Kreidinger draait met de bal, schiet en ... Igelmeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 0:2

39e minuut.
Abenberg met een sublieme pass. Kreidinger met een sublieme pass. Hampel rent richting de bal. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Zehetner geeft een hoge lob. Gerolsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchsbaumer. Buchsbaumer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKS Polonia Linz 55%, FC Lokomotiv Plovdiv 1926 45%.
PAKS Polonia Linz - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 0:2

85e minuut.
Kobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobras passt de bal zonder na te denken. Trattner is nu in balbezit. Ochse is nu in balbezit. Ochse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKS Polonia Linz 44%, FC Lokomotiv Plovdiv 1926 56%.
PAKS Polonia Linz - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 1:2