Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woodo FC ASK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Surmann is nu in balbezit. Surmann passt de bal in één keer door. Treffinger rent richting de bal. Neuwirth verovert de bal door een tackle van achteren. Neuwirth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Hauptmann met een snelle inworp. Scherz is nu in balbezit. Scherz geeft een hoge lob. Loose kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Neuwirth probeert naar een medespeler te passen. Wutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Wutte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neuwirth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuwirth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Surmann met een sublieme pass. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gager begaat een overtreding. Neuwirth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Woyzeck neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt Mütze de bal. Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck maakt een afschuwelijke overtreding. Woyzeck is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Burgsmüller met een sublieme pass. Pröpper is nu in balbezit. Quallner onderschept slim de pass. Quallner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zarl de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 63%, ASK 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Woodo FC - ASK 0:0

48e minuut.
Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Quallner rent richting de bal. Nandlinger onderschept slim de pass. Burgsmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Burgsmüller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Quallner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze onderschept slim de pass. Mütze passt de bal met de wreef. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Zarl geeft een hoge lob. Scherz kopt de bal weg. Nandlinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quallner is nu in balbezit. Quallner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Burgsmüller passt de bal met de wreef. Quallner bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zarl zijn tegenspeler op de grond. Zarl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 58%, ASK 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Woodo FC - ASK 0:0

ASK