Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GoSa Feijahoat Rottenmann
343 Tactiek 343 Std
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 24.9
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Docker bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser onderschept slim de pass. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Ulkmeier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GoSa - Feijahoat Rottenmann 0:1

12e minuut.
Meller rent richting de bal. Meller geeft een lange en hoge pass. Mannebach kopt de bal weg. Seiser is nu in balbezit. Seiser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nebauer geeft de bal voor. Inworp. Landmann met de inworp. Schmitz rent richting de bal. Schmitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mannebach rent richting de bal. Spies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach onderschept slim de pass. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Heer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GoSa - Feijahoat Rottenmann 0:2

29e minuut.
Meller passt de bal in één keer door. Landmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Landmann passt de bal in één keer door. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan passt de bal met de wreef. Schmitz rent richting de bal. Seiser rent richting de bal. Seiser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Meller onderschept slim de pass. Suppan is nu in balbezit. Suppan probeert naar een medespeler te passen. Seiser is nu in balbezit. Seiser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GoSa 70%, Feijahoat Rottenmann 30%.
FC GoSa - Feijahoat Rottenmann 0:2

51e minuut.
Schmitz is nu in balbezit. Schmitz speelt de bal door. Ulkmeier heeft problemen om de bal te vangen. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Heer bokst de bal weg.

55e minuut.
Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser met een sublieme pass. Mannebach rent richting de bal. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Heer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

56e minuut.
Zirnitzer is nu in balbezit. Zirnitzer geeft een hoge lob. Ulkmeier heeft problemen om de bal te vangen. Seiser is nu in balbezit. Seiser schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Zirnitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirnitzer passt de bal met de wreef. Landmann geeft de bal voor. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC GoSa - Feijahoat Rottenmann 0:3

70e minuut.
Padinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meller speelt de bal door. Wintzer rent richting de bal. Wintzer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Meller bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan speelt de bal door. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GoSa 66%, Feijahoat Rottenmann 34%.
FC GoSa - Feijahoat Rottenmann 0:3