Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feijahoat Rottenmann FC GoSa
343 Std Tactiek 343
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Krachel geeft een hoge lob. Docker rent richting de bal. Meller begaat een overtreding. Meller krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lutz met een sublieme pass. Klungelig pakt Meller de bal. Meller passt de bal met de wreef. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach schiet op doel. Heer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seiser is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC GoSa 1:0

8e minuut.
Witasek heeft problemen om de bal te vangen. Seiser is nu in balbezit. Spies rent richting de bal. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach schiet op doel. Heer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Witasek kopt de bal weg. Wintzer heeft problemen om de bal te vangen. Krachel is nu in balbezit. Wintzer onderschept slim de pass. Wintzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner geeft een hoge lob. Witasek kopt de bal weg. Wintzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feijahoat Rottenmann - FC GoSa 1:1

23e minuut.
Meller is nu in balbezit. Meller passt de bal in één keer door. Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach rent richting de bal. Mannebach schiet op doel. Heer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Landmann is nu in balbezit. Landmann geeft een hoge lob. Seiser rent richting de bal. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Meller met een sublieme pass. Schmitz is nu in balbezit. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Ulkmeier probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seiser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ulkmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC GoSa 2:1

35e minuut.
Lutz met een sublieme pass. Landmann is nu in balbezit. Landmann probeert naar een medespeler te passen. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Padinger kan de bal niet met de borst controleren. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Docker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mannebach raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Docker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassanelli onderschept slim de pass. Bassanelli speelt de bal door. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach schiet op doel. Heer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC GoSa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 39%, FC GoSa 61%.
Feijahoat Rottenmann - FC GoSa 3:1

51e minuut.
Lutz met de inworp. Schmitz is nu in balbezit. Batz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batz krijgt een gele kaart. Schmitz raakt geblesseerd tijdens het duel. Schmitz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Docker rent richting de bal. Mannebach onderschept slim de pass. Mannebach draait met de bal, schiet en ... Heer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Koźma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padinger rent richting de bal. Padinger geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Docker speelt de bal door. Padinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach verovert de bal door een tackle van achteren. Docker rent richting de bal. Meller geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lutz kopt de bal weg. Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach met een sublieme pass. Seiser heeft problemen om de bal te vangen. Seiser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Docker geeft een lange en hoge pass. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz passt de bal in één keer door. Seiser rent richting de bal. Seiser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spies legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schmitz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mannebach legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC GoSa 4:1

76e minuut.
Schmitz verovert de bal door een tackle van achteren. Landmann rent richting de bal. Landmann passt de bal zonder na te denken. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC GoSa 5:1

79e minuut.
Meller passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bassanelli de bal. Bassanelli passt de bal met de wreef. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC GoSa 6:1

86e minuut.
Daar is Mannebach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meller rent richting de bal. Meller met een sublieme pass. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach draait met de bal, schiet en ... Heer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 28%, FC GoSa 72%.
Feijahoat Rottenmann - FC GoSa 6:1