Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woodo FC FC Lokomotiv Plovdiv 1926
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pröpper is nu in balbezit. Pastor begaat een overtreding. Pastor krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Neuwirth is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Semmerl ... Strafschop! Neuwirth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neuwirth legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 1:0

8e minuut.
Abenberg heeft problemen om de bal te vangen. Surmann rent richting de bal. Surmann passt de bal met de wreef. Neuwirth rent richting de bal. Neuwirth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal met de wreef. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger draait met de bal, schiet en ... Zarl probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Abenberg passt de bal in één keer door. Hampel is nu in balbezit. Hampel passt de bal zonder na te denken. Kreidinger rent richting de bal. Kreidinger schiet op doel. Lücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger verovert de bal door een tackle van achteren. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Buchsbaumer geeft een hoge lob. Inworp. Bullinger met een snelle inworp. Surmann rent richting de bal. Surmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Neuwirth passt de bal met de wreef. Harrauer rent richting de bal. Met opzet legt Woyzeck zijn tegenspeler op de grond. Woyzeck krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hampel is nu in balbezit. Hampel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rinderwirt de bal. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger schiet op doel. Lücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Woodo FC - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 1:1

43e minuut.
Kreidinger schiet op doel. Lücke met een sublieme pass. Hampel kopt de bal weg. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 50%, FC Lokomotiv Plovdiv 1926 50%.
Woodo FC - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 1:2

52e minuut.
Hampel rent richting de bal. Pröpper is nu in balbezit. Hampel verovert de bal door een tackle van achteren. Hampel schiet op doel. Daar is Nandlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Woodo FC - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 1:3

67e minuut.
Hampel is nu in balbezit. Hampel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nandlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger schiet op doel. Lücke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Semmerl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bullinger met de inworp. Surmann is nu in balbezit. Surmann draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Mütze rent richting de bal. Hampel onderschept slim de pass. Hampel passt de bal met de wreef. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woodo FC 59%, FC Lokomotiv Plovdiv 1926 41%.
Woodo FC - FC Lokomotiv Plovdiv 1926 1:3