Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 Woodo FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Dienst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienst geeft de bal voor. Klungelig pakt Janek de bal. Kreidinger rent richting de bal. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. Lücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - Woodo FC 1:0

30e minuut.
Inworp. Harrauer met een snelle inworp. Abenberg met een sublieme pass. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - Woodo FC 2:0

34e minuut.
Bullinger rent richting de bal. Bullinger passt de bal zonder na te denken. Pichlmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pröpper met de inworp. Mütze rent richting de bal. Mütze speelt de bal door. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 48%, Woodo FC 52%.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - Woodo FC 2:0

54e minuut.
Abenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel rent richting de bal. Hampel met een sublieme pass. Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Abenberg heeft problemen om de bal te vangen. Abenberg speelt de bal door. Wutte met een sublieme pass. Neuwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuwirth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pichlmüller geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wutte met de inworp. Surmann rent richting de bal. Surmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Plovdiv 1926 36%, Woodo FC 64%.
FC Lokomotiv Plovdiv 1926 - Woodo FC 2:0