Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKS Polonia Linz ASK
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 14.6
average Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Zehetner de bal. Zehetner passt de bal met de wreef. Brunauer rent richting de bal. Ochse verovert de bal door een tackle van achteren. Ochse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Reinard is nu in balbezit. Reinard geeft een lange en hoge pass. Loose kopt de bal weg. Klungelig pakt Burgsmüller de bal. Burgsmüller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Zerber geeft een lange en hoge pass. Burgsmüller probeert naar een medespeler te passen. Brunauer rent richting de bal. Quallner rent richting de bal. Quallner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Burgsmüller met een sublieme pass. Quallner controleert de bal met de borst. Wat een zware overtreding van Depenhörn ... Strafschop! Depenhörn krijgt een gele kaart. Quallner raakt geblesseerd tijdens het duel. Burgsmüller legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Igelmeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - ASK 0:1

35e minuut.
Hasengrab passt de bal in één keer door. Gerolsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolsteiner passt de bal in één keer door. Ochse is nu in balbezit. Ochse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ochse is nu in balbezit. Ochse passt de bal zonder na te denken. Trattner bereikt de bal nog maar net als eerste. Trattner haalt uit met een fantastische trap. Treffinger probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Loose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brunauer rent richting de bal. Brunauer probeert naar een medespeler te passen. Quallner bereikt de bal nog maar net als eerste. Quallner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - ASK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKS Polonia Linz 51%, ASK 49%.
PAKS Polonia Linz - ASK 0:2

51e minuut.
Reinard speelt de bal door. Zerber is nu in balbezit. Radmüller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radmüller krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Biersieder probeert naar een medespeler te passen. Ochse is nu in balbezit. Ochse passt de bal met de wreef. Gerolsteiner is nu in balbezit. Gerolsteiner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Depenhörn geeft de bal voor. Trattner kopt de bal weg. Ochse is nu in balbezit. Ochse draait met de bal, schiet en ... Zwacklmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - ASK 1:2

61e minuut.
Treffinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Treffinger geeft een lange en hoge pass. Scherz speelt de bal door. Quallner bereikt de bal nog maar net als eerste. Quallner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hasengrab met een harde bal richting middenveld. Brunauer kopt de bal weg. Burgsmüller rent richting de bal. Burgsmüller geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hasengrab geeft de bal voor. Zerber rent richting de bal. Zerber met een sublieme pass. Quallner bereikt de bal nog maar net als eerste. Quallner schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Reinard met een snelle inworp. Loose is nu in balbezit. Loose geeft een lange en hoge pass. Quallner rent richting de bal. Quallner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - ASK 1:3

77e minuut.
Zehetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehetner geeft een lange en hoge pass. Ochse rent richting de bal. Ochse schiet op doel. Daar is Gager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKS Polonia Linz - ASK 2:3

82e minuut.
Loose kan de bal niet met de borst controleren. Kobras verovert de bal door een tackle van achteren. Kobras geeft een lange en hoge pass. Ochse rent richting de bal. Ochse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKS Polonia Linz 57%, ASK 43%.
PAKS Polonia Linz - ASK 2:3
ASK