Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASK PAKS Polonia Linz
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 25.2
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Brunauer passt de bal in één keer door. Quallner bereikt de bal nog maar net als eerste. Depenhörn geeft de bal voor. Ochse is nu in balbezit. Ochse schiet op doel. Zwacklmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krebs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

23e minuut.
Burgsmüller is nu in balbezit. Quallner rent richting de bal. Trattner bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Reinard speelt de bal door. Gerolsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolsteiner met een sublieme pass. Ochse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - PAKS Polonia Linz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK 52%, PAKS Polonia Linz 48%.
ASK - PAKS Polonia Linz 0:1

48e minuut.
Depenhörn is nu in balbezit. Depenhörn speelt de bal door. Biersieder probeert naar een medespeler te passen. Ochse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Biersieder geeft de bal voor. Gerolsteiner kopt de bal weg. Brunauer heeft problemen om de bal te vangen. Ochse rent richting de bal. Ochse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Biersieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Biersieder passt de bal met de wreef. Ochse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochse haalt uit met een fantastische trap. Zwacklmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - PAKS Polonia Linz 0:2

73e minuut.
Zehetner met een sublieme pass. Ochse rent richting de bal. Ochse probeert naar een medespeler te passen. Gerolsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolsteiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trattner geeft de bal voor. Gerolsteiner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochse rent richting de bal. Ochse haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zwacklmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ochse is nu in balbezit. Ochse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK - PAKS Polonia Linz 0:3

79e minuut.
Klungelig pakt Quallner de bal. Gerolsteiner is nu in balbezit. Quallner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quallner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK 46%, PAKS Polonia Linz 54%.
ASK - PAKS Polonia Linz 0:3
ASK