Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pidizzl FC GoSa
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rachbauer neemt de hoekschop. Hörmann rent richting de bal. Hörmann draait met de bal, schiet en ... Heer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Nagl probeert naar een medespeler te passen. Wintzer rent richting de bal. Wintzer probeert naar een medespeler te passen. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner schiet op doel. Stadlhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Spies passt de bal in één keer door. Wintzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer passt de bal zonder na te denken. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pidizzl - FC GoSa 0:1

14e minuut.
Graufuchs met een sublieme pass. Batz rent richting de bal. Batz speelt de bal door. Wintzer heeft problemen om de bal te vangen. Wintzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Panenka trapt de bal weg van het doel. Talberger rent richting de bal. Talberger geeft een lange en hoge pass. Hörmann springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Heer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Glück speelt de bal door. Klungelig pakt Wintzer de bal. Mittendorfer is nu in balbezit. Wintzer onderschept slim de pass. Wintzer haalt uit met een fantastische trap. Stadlhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Batz rent richting de bal. Batz geeft een lange en hoge pass. Daar is Talberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majsner rent richting de bal. Majsner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pidizzl 65%, FC GoSa 35%.
pidizzl - FC GoSa 0:1

50e minuut.
Pastors bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastors geeft een lange en hoge pass. Hörmann is nu in balbezit. Hörmann schiet op doel. Heer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pidizzl - FC GoSa 1:1

52e minuut.
Daar is Rachbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Rachbauer draait met de bal, schiet en ... Heer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pidizzl - FC GoSa 2:1

59e minuut.
Glück bereikt de bal nog maar net als eerste. Glück geeft de bal voor. Ulkmeier probeert de bal met de borst te controleren. Hörmann is nu in balbezit. Hörmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Rachbauer speelt de bal door. Hörmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum rent richting de bal. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap. Heer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Majsner kopt de bal weg. Daar is Wintzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mittendorfer is nu in balbezit. Wintzer onderschept slim de pass. Wintzer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Witasek geeft de bal voor. Wurzel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nebauer. Wurzel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wurzel kan niet meer verder spelen. Haas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Pastors passt de bal met de wreef. Batz probeert de bal aan de voet te houden. Graufuchs probeert naar een medespeler te passen. Hörmann rent richting de bal. Hörmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Batz rent richting de bal. Batz passt de bal met de wreef. Nagl probeert naar een medespeler te passen. Wintzer rent richting de bal. Wintzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pidizzl 42%, FC GoSa 58%.
pidizzl - FC GoSa 2:1