Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GoSa pidizzl
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Witasek probeert naar een medespeler te passen. Wintzer is nu in balbezit. Wintzer passt de bal met de wreef. Majsner rent richting de bal. Majsner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Graufuchs is nu in balbezit. Graufuchs geeft een hoge lob. Inworp. Batz met de inworp. Majsner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Batz onderschept slim de pass. Batz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Panenka de bal onder controle te krijgen. Wintzer is nu in balbezit. Wintzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GoSa - pidizzl 1:0

29e minuut.
Wintzer is nu in balbezit. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer onderschept slim de pass. Witasek rent richting de bal. Witasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Docker de bal. Docker geeft de bal voor. Talberger kopt de bal weg. Hörmann rent richting de bal. Hörmann draait met de bal, schiet en ... Heer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Witasek onderschept slim de pass. Talberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Talberger geeft de bal voor. Hörmann is nu in balbezit. Hörmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Nagl met een sublieme pass. Batz rent richting de bal. Batz speelt de bal door. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wintzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Glück de bal. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GoSa 43%, pidizzl 57%.
FC GoSa - pidizzl 1:0

49e minuut.
Nagl rent richting de bal. Nagl geeft een lange en hoge pass. Panenka kopt de bal weg. Padinger heeft problemen om de bal te vangen. Padinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Padinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Padinger geeft een hoge lob. Witasek kopt de bal weg. Wintzer is nu in balbezit. Wintzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GoSa 37%, pidizzl 63%.
FC GoSa - pidizzl 1:0