Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcPANDURI Feijahoat Rottenmann
Normal Tactiek 343 Std
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 31.4
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Theiss heeft problemen om de bal te vangen. Landmann rent richting de bal. Landmann passt de bal zonder na te denken. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach schiet op doel. Berghofer bokst de bal weg.

5e minuut.
Seiser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmitz rent richting de bal. Schmitz passt de bal met de wreef. Mannebach rent richting de bal. Mannebach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPANDURI - Feijahoat Rottenmann 0:1

13e minuut.
Inworp. Holuba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutz rent richting de bal. Lutz geeft de bal voor. Seiser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Holuba probeert naar een medespeler te passen. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz passt de bal zonder na te denken. Seiser rent richting de bal. Seiser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Suppan passt de bal met de wreef. Lutz rent richting de bal. Lutz met een sublieme pass. Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lutz kopt de bal weg. Schmitz rent richting de bal. Mannebach rent richting de bal. Seiser rent richting de bal. Seiser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitz onderschept slim de pass. Schmitz speelt de bal door. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Eichert is nu in balbezit. Seiser onderschept slim de pass. Seiser passt de bal in één keer door. Schmitz rent richting de bal. Schmitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPANDURI 62%, Feijahoat Rottenmann 38%.
FcPANDURI - Feijahoat Rottenmann 0:1

47e minuut.
Meller passt de bal met de wreef. Seiser is nu in balbezit. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach draait met de bal, schiet en ... Berghofer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPANDURI - Feijahoat Rottenmann 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Schmitz de bal. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach met een sublieme pass. Lutz is nu in balbezit. Lutz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lutz geeft een hoge lob. Hausinger rent richting de bal. Schmitz verovert de bal door een tackle van achteren. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lutz is nu in balbezit. Lutz geeft een lange en hoge pass. Mannebach heeft problemen om de bal te vangen. Seiser is nu in balbezit. Seiser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lutz rent richting de bal. Lutz geeft een hoge lob. Jod is nu in balbezit. Seiser verovert de bal door een tackle van achteren. Seiser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FcPANDURI - Feijahoat Rottenmann 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcPANDURI 60%, Feijahoat Rottenmann 40%.
FcPANDURI - Feijahoat Rottenmann 0:3