Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarhatlic Wr Neustadt
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Stabbe passt de bal in één keer door. Schurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nemmer krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Riess rent richting de bal. Riess passt de bal zonder na te denken. Daar is Kröter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gerber probeert de bal met de borst te controleren. Mauch is nu in balbezit. Gerber begaat een overtreding. Gerber krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Schurz de bal. Schurz haalt uit met een fantastische trap. Glomser kopt de bal weg. Stabbe rent richting de bal. Stabbe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarhatlic 52%, Wr Neustadt 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sarhatlic - Wr Neustadt 0:0

69e minuut.
Mauch met de inworp. Mählich geeft een lange en hoge pass. Kröter bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabbe is nu in balbezit. Stabbe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Ressel rent richting de bal. Ressel geeft een hoge lob. Rüdiger probeert de bal met de borst te controleren. Frenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarhatlic 60%, Wr Neustadt 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sarhatlic - Wr Neustadt 0:0