Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wr Neustadt sarhatlic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pockihned zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Müffler is nu in balbezit. Frank begaat een overtreding. Müffler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Müffler kan niet meer verder spelen. Mauch komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Mann onderschept slim de pass. Mann speelt de bal door. Kröter rent richting de bal. Gerber verovert de bal door een tackle van achteren. Gerber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nemmer met een sublieme pass. Riess bereikt de bal nog maar net als eerste. Riess met een sublieme pass. Kröter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kröter geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kröter probeert de bal aan de voet te houden. Gerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber passt de bal met de wreef. Frenz is nu in balbezit. Frenz schiet op doel. Rohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Anfang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frenz rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pockihned passt de bal met de wreef. Frenz is nu in balbezit. Wenden verovert de bal door een tackle van achteren. Gerber onderschept slim de pass. Gerber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ressel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressel met een sublieme pass. Frenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wr Neustadt 74%, sarhatlic 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wr Neustadt - sarhatlic 0:0

55e minuut.
Nemmer is nu in balbezit. Nemmer passt de bal zonder na te denken. Frenz is nu in balbezit. Gerber is nu in balbezit. Gerber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Heinzl is nu in balbezit. Heinzl geeft een hoge lob. Kröter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schurz rent richting de bal. Schurz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Franzke probeert de bal aan de voet te houden. Stabbe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franzke. Franzke krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kröter rent richting de bal. Gerber verovert de bal door een tackle van achteren. Gerber passt de bal met de wreef. Frenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenz draait met de bal, schiet en ... Paal! Rohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wr Neustadt 55%, sarhatlic 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wr Neustadt - sarhatlic 0:0