Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gogoua FC_Innsbruck
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinze passt de bal in één keer door. Ingelmann is nu in balbezit. Neuhuber rent richting de bal. Neuhuber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Weingartner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panzenböck met de inworp. Ingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Köpf speelt de bal door. Rademacher kopt de bal weg. Zufall probeert de bal aan de voet te houden. Jauernik is nu in balbezit. Jauernik schiet op doel. Köpf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Scherzer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deix komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Panzenböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck geeft een lange en hoge pass. Füllhorn rent richting de bal. Hinze is nu in balbezit. Hinze draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Libisser verovert de bal door een tackle van achteren. Petri onderschept slim de pass. Petri speelt de bal door. Neuhuber is nu in balbezit. Neuhuber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gogoua - FC_Innsbruck 0:1

32e minuut.
Dütsch probeert naar een medespeler te passen. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinze maakt een afschuwelijke overtreding. Hinze krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rademacher passt de bal in één keer door. Kaser rent richting de bal. Kaser geeft de bal voor. Jauernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauernik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogoua 52%, FC_Innsbruck 48%.
gogoua - FC_Innsbruck 0:1

64e minuut.
Weingartner probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Deix met de inworp. Panzenböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rademacher speelt de bal door. Jauernik rent richting de bal. Met opzet legt Deix zijn tegenspeler op de grond. Deix krijgt een gele kaart. Jauernik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jauernik kan niet meer verder spelen. Grobsteiner komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Stotz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Stotz met een snelle inworp. Hinze rent richting de bal. Hinze geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Libisser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grobsteiner de bal. Dütsch is nu in balbezit. Grobsteiner onderschept slim de pass. Grobsteiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dütsch kopt de bal weg. Rademacher geeft een hoge lob. Weier probeert de bal aan de voet te houden. Grobsteiner rent richting de bal. Grobsteiner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Weingartner met een snelle inworp. Kaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaser geeft de bal voor. Grobsteiner rent richting de bal. Grobsteiner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gogoua - FC_Innsbruck 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogoua 46%, FC_Innsbruck 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gogoua - FC_Innsbruck 1:1