Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Rapid Wien 1 sarhatlic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


32e minuut.
Nemmer speelt de bal door. Frenz rent richting de bal. Falke onderschept slim de pass. Gerber onderschept slim de pass. Gerber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Frenz verovert de bal door een tackle van achteren. Falke is nu in balbezit. Falke geeft een lange en hoge pass. Esch is nu in balbezit. Esch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid Wien 1 - sarhatlic 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Rapid Wien 1 51%, sarhatlic 49%.
Sk Rapid Wien 1 - sarhatlic 1:0

48e minuut.
Gerber passt de bal zonder na te denken. Frenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Feier zijn tegenspeler op de grond. Feier krijgt een gele kaart. Frenz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerber wilt de vrije trap nemen. Keidel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sk Rapid Wien 1 - sarhatlic 1:1

58e minuut.
Lust kopt de bal weg. Frank is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kampusch. Frank raakt geblesseerd tijdens het duel. Frank wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Feier geeft een lange en hoge pass. Frank is nu in balbezit. Frank passt de bal met de wreef. Gerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ressel passt de bal in één keer door. Riess geeft een hoge lob. Lust controleert de bal met de borst. Riess is nu in balbezit. Riess draait met de bal, schiet en ... Keidel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Wächter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Macho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ressel de bal. Polak is nu in balbezit. Polak schiet op doel. Esch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid Wien 1 - sarhatlic 2:1

83e minuut.
Macho bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer geeft de bal voor. Gerber kopt de bal weg. Frenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Rapid Wien 1 59%, sarhatlic 41%.
Sk Rapid Wien 1 - sarhatlic 2:1