Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gogoua barca1992
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kreidinger onderschept slim de pass. Kreidinger speelt de bal door. Rademacher is nu in balbezit. Briedl onderschept slim de pass. Briedl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kaser is nu in balbezit. Sellner onderschept slim de pass. Sellner probeert naar een medespeler te passen. Briedl is nu in balbezit. Briedl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jussel rent richting de bal. Hinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser begaat een overtreding. Hinze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hinze komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jussel probeert naar een medespeler te passen. Schleierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleierle passt de bal met de wreef. Jussel rent richting de bal. Jussel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogoua 44%, barca1992 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gogoua - barca1992 0:0

75e minuut.
Kreidinger onderschept slim de pass. Kreidinger passt de bal in één keer door. Briedl rent richting de bal. Briedl schiet op doel. Konarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gogoua - barca1992 0:1

80e minuut.
Jussel is nu in balbezit. Leimer onderschept slim de pass. Leimer met een sublieme pass. Hinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Weingartner is nu in balbezit. Weingartner geeft een hoge lob. Briedl is nu in balbezit. Briedl schiet op doel. Konarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gogoua - barca1992 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogoua 53%, barca1992 47%.
gogoua - barca1992 0:2