Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Innsbruck barca1992
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Hochreuther is nu in balbezit. Süssmeier onderschept slim de pass. Met opzet legt Sellner zijn tegenspeler op de grond. Sellner krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Leimer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starke rent richting de bal. Leimer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leimer krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Neuhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Süssmeier is nu in balbezit. Neuhuber rent richting de bal. Neuhuber schiet op doel. Fatsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Petri onderschept slim de pass. Petri probeert naar een medespeler te passen. Weier bereikt de bal nog maar net als eerste. Briedl is nu in balbezit. Briedl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Innsbruck - barca1992 0:1

25e minuut.
Petri met een sublieme pass. Süssmeier is nu in balbezit. Hüttenbrenner rent richting de bal. Neuhuber onderschept slim de pass. Neuhuber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dütsch rent richting de bal. Hochreuther verovert de bal door een tackle van achteren. Briedl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger heeft problemen om de bal te vangen. Kreidinger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Innsbruck 47%, barca1992 53%.
FC_Innsbruck - barca1992 0:1

49e minuut.
Starke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zauner de bal. Neuhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhuber draait met de bal, schiet en ... Fatsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Innsbruck - barca1992 1:1

66e minuut.
Scherzer verovert de bal door een tackle van achteren. Scherzer met een sublieme pass. Neuhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier is nu in balbezit. Süssmeier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Feiersinger heeft problemen om de bal te vangen. Feiersinger geeft de bal voor. Petri probeert de bal aan de voet te houden. Briedl rent richting de bal. Briedl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Innsbruck - barca1992 1:2

87e minuut.
Kreidinger met een sublieme pass. Briedl rent richting de bal. Füllhorn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Füllhorn krijgt een gele kaart. Briedl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Briedl kan niet meer verder spelen. Rohrweck komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Innsbruck 46%, barca1992 54%.
FC_Innsbruck - barca1992 1:2