Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gogoua UTK UltraGamingTK
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Rademacher de bal onder controle te krijgen. Valeri is nu in balbezit. Rademacher maakt een afschuwelijke overtreding. Rademacher krijgt een gele kaart. Valeri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schiesl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Depenhörn is nu in balbezit. Depenhörn geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Schleierle geeft de bal voor. Poppenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poppenreiter probeert naar een medespeler te passen. Valeri is nu in balbezit. Valeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Poppenreiter passt de bal zonder na te denken. Daar is Valeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libisser rent richting de bal. Valeri onderschept slim de pass. Valeri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Unterfurtner verovert de bal door een tackle van achteren. Unterfurtner passt de bal zonder na te denken. Valeri rent richting de bal. Valeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Depenhörn met een snelle inworp. Poppenreiter heeft problemen om de bal te vangen. Poppenreiter passt de bal zonder na te denken. Valeri rent richting de bal. Valeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gogoua - UTK UltraGamingTK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogoua 55%, UTK UltraGamingTK 45%.
gogoua - UTK UltraGamingTK 0:1

63e minuut.
Kaser geeft de bal voor. Inworp. Theiss met de inworp. Poppenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poppenreiter geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
gogoua - UTK UltraGamingTK 0:2

84e minuut.
Gusenbauer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Theiss met de inworp. Poppenreiter rent richting de bal. Poppenreiter geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Buchsteiner probeert de bal aan de voet te houden. Buchsteiner geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Poppenreiter de bal onder controle te krijgen. Valeri rent richting de bal. Valeri schiet op doel. Konarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Depenhörn neemt de hoekschop. Daar is Lugstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaser rent richting de bal. Poppenreiter onderschept slim de pass. Poppenreiter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gogoua - UTK UltraGamingTK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogoua 59%, UTK UltraGamingTK 41%.
gogoua - UTK UltraGamingTK 0:3