Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gogoua Sk Rapid Wien 1
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Feier de bal. Stotz onderschept slim de pass. Stotz passt de bal met de wreef. Jussel is nu in balbezit. Jussel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gogoua - Sk Rapid Wien 1 1:0

20e minuut.
Kaser met een sublieme pass. Kampusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampusch passt de bal in één keer door. Esch is nu in balbezit. Esch haalt uit met een fantastische trap. Konarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kampusch rent richting de bal. Kampusch speelt de bal door. Esch rent richting de bal. Esch draait met de bal, schiet en ... Konarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stotz geeft de bal voor. Schleierle rent richting de bal. Jussel is nu in balbezit. Jussel haalt uit met een fantastische trap. Keidel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gogoua - Sk Rapid Wien 1 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogoua 54%, Sk Rapid Wien 1 46%.
gogoua - Sk Rapid Wien 1 2:0

46e minuut.
Esch passt de bal met de wreef. Weiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiser passt de bal zonder na te denken. Jussel rent richting de bal. Jussel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Baumeister geeft de bal voor. Inworp. Macho met een snelle inworp. Wächter is nu in balbezit. Wächter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Feier probeert naar een medespeler te passen. Stotz is nu in balbezit. Kampusch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kampusch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogoua 55%, Sk Rapid Wien 1 45%.
gogoua - Sk Rapid Wien 1 2:0