Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wr Neustadt barca1992
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kröter speelt de bal door. Schurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauner is nu in balbezit. Schurz verovert de bal door een tackle van achteren. Schurz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schurz is nu in balbezit. Schurz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Müffler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sellner is nu in balbezit. Mählich onderschept slim de pass. Hochreuther schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hochreuther krijgt een gele kaart. Mählich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mauch komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Leimer is nu in balbezit. Leimer geeft een hoge lob. Daar is Mann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briedl bereikt de bal nog maar net als eerste. Briedl schiet op doel. Rohn bokst de bal weg.

19e minuut.
Müffler met de inworp. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kröter. Kreidinger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wr Neustadt 47%, barca1992 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wr Neustadt - barca1992 0:0

46e minuut.
Hochreuther is nu in balbezit. Schurz rent richting de bal. Hochreuther rent richting de bal. Schurz onderschept slim de pass. Schurz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Müffler passt de bal in één keer door. Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schurz maakt een afschuwelijke overtreding. Schurz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zauner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zauner kan niet meer verder spelen. Neuwirth komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hochreuther is nu in balbezit. Hochreuther passt de bal zonder na te denken. Briedl rent richting de bal. Kreidinger rent richting de bal. Kreidinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wr Neustadt - barca1992 0:1

73e minuut.
Kreidinger controleert de bal met de borst. Clauser is nu in balbezit. Mauch begaat een overtreding. Mauch krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mählich is nu in balbezit. Mählich speelt de bal door. Trischler rent richting de bal. Heinzl rent richting de bal. Heinzl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wr Neustadt 46%, barca1992 54%.
Wr Neustadt - barca1992 0:1