Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barca1992 Wr Neustadt
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Kröter speelt de bal door. Müffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Müffler met een sublieme pass. Schurz rent richting de bal. Schurz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barca1992 - Wr Neustadt 0:1

21e minuut.
Müffler verovert de bal door een tackle van achteren. Müffler geeft de bal voor. Klungelig pakt Trischler de bal. Schurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schurz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Müffler met de inworp. Sellner rent richting de bal. Stabbe begaat een overtreding. Stabbe krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Madsen kopt de bal weg. Hirschmann is nu in balbezit. Hirschmann passt de bal in één keer door. Schurz rent richting de bal. Schurz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Anfang met een snelle inworp. Heinzl rent richting de bal. Heinzl geeft een lange en hoge pass. Schurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schurz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca1992 69%, Wr Neustadt 31%.
barca1992 - Wr Neustadt 0:1

49e minuut.
Pockihned is nu in balbezit. Sellner rent richting de bal. Sellner passt de bal zonder na te denken. Stabbe is nu in balbezit. Stabbe passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hirschmann kopt de bal weg. Zauner geeft een lange en hoge pass. Pockihned kopt de bal weg. Briedl bereikt de bal nog maar net als eerste. Briedl schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Schurz is nu in balbezit. Kröter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabbe is nu in balbezit. Stabbe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Schurz is nu in balbezit. Leimer verovert de bal door een tackle van achteren. Leimer speelt de bal door. Briedl rent richting de bal. Briedl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barca1992 - Wr Neustadt 1:1

83e minuut.
Schurz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mählich komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Briedl probeert naar een medespeler te passen. Madsen is nu in balbezit. Pockihned schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Madsen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Madsen kan niet meer verder spelen. Clauser komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca1992 71%, Wr Neustadt 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barca1992 - Wr Neustadt 1:1