Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Innsbruck Sk Rapid Wien 1
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lust is nu in balbezit. Lust geeft een hoge lob. Mündler met een sublieme pass. Süssmeier rent richting de bal. Süssmeier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Egger de bal. Petri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egger. Egger krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Wächter is nu in balbezit. Dütsch verovert de bal door een tackle van achteren. Dütsch probeert naar een medespeler te passen. Esch rent richting de bal. Esch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Innsbruck 63%, Sk Rapid Wien 1 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Innsbruck - Sk Rapid Wien 1 0:0

49e minuut.
Petri geeft de bal voor. Daar is Graf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuhuber is nu in balbezit. Neuhuber haalt uit met een fantastische trap. Keidel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Innsbruck - Sk Rapid Wien 1 1:0

67e minuut.
Falke heeft problemen om de bal te vangen. Süssmeier rent richting de bal. Weiser begaat een overtreding. Süssmeier moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Süssmeier kan niet meer verder spelen. Tanko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wächter schiet op doel. Doeltrap. Köpf trapt de bal weg. Wächter is nu in balbezit. Wächter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Scherzer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weiser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiser geeft de bal voor. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Innsbruck 56%, Sk Rapid Wien 1 44%.
FC_Innsbruck - Sk Rapid Wien 1 1:0