Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barca1992 Sk Rapid Wien 1
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Trischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochreuther rent richting de bal. Wächter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wächter krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Trischler geeft een hoge lob. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger speelt de bal door. Esch rent richting de bal. Esch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hochreuther bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochreuther geeft een lange en hoge pass. Feier is nu in balbezit. Briedl is nu in balbezit. Briedl haalt uit met een fantastische trap. Keidel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
barca1992 - Sk Rapid Wien 1 1:0

38e minuut.
Feier geeft de bal voor. Inworp. Clauser met de inworp. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Keidel trapt de bal weg. Wächter kopt de bal weg. Esch rent richting de bal. Esch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sellner passt de bal in één keer door. Hüttenbrenner is nu in balbezit. Hüttenbrenner geeft de bal voor. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Fatsch met een harde bal richting middenveld. Wächter kopt de bal weg. Esch rent richting de bal. Esch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca1992 42%, Sk Rapid Wien 1 58%.
barca1992 - Sk Rapid Wien 1 1:0

61e minuut.
Kreidinger is nu in balbezit. Kreidinger passt de bal in één keer door. Madsen is nu in balbezit. Madsen geeft de bal voor. Keidel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barca1992 - Sk Rapid Wien 1 2:0

72e minuut.
Madsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Weiser moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Weiser schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Falke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochreuther is nu in balbezit. Falke begaat een overtreding. Hochreuther moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hochreuther kan niet meer verder spelen. Rohrweck komt het veld opgelopen. Sellner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Keidel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barca1992 40%, Sk Rapid Wien 1 60%.
barca1992 - Sk Rapid Wien 1 2:0