Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sk Rapid Wien 1 barca1992
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Weiser passt de bal in één keer door. Lust is nu in balbezit. Lust speelt de bal door. Briedl rent richting de bal. Briedl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wächter is nu in balbezit. Falke rent richting de bal. Wächter is nu in balbezit. Wächter passt de bal zonder na te denken. Zauner verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid Wien 1 - barca1992 1:0

29e minuut.
Briedl onderschept slim de pass. Kreidinger is nu in balbezit. Feier is nu in balbezit. Briedl onderschept slim de pass. Briedl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sk Rapid Wien 1 - barca1992 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Rapid Wien 1 59%, barca1992 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sk Rapid Wien 1 - barca1992 1:1

54e minuut.
Weiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellner onderschept slim de pass. Sellner passt de bal met de wreef. Briedl rent richting de bal. Briedl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sk Rapid Wien 1 - barca1992 1:2

65e minuut.
Klungelig pakt Falke de bal. Weiser is nu in balbezit. Weiser geeft een hoge lob. Esch is nu in balbezit. Esch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lust geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madsen met de inworp. Daar is Kreidinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreidinger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Keidel trapt de bal weg van het doel. Madsen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macho. Macho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sk Rapid Wien 1 60%, barca1992 40%.
Sk Rapid Wien 1 - barca1992 1:2