Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATSV Timelkam FC Rakete Strebersdorf
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Feldhofer onderschept slim de pass. Feldhofer passt de bal zonder na te denken. Schimmel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dremmler onderschept slim de pass. Dremmler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Döser rent richting de bal. Döser schiet op doel. Kraxenberger bokst de bal weg.

8e minuut.
Schachner geeft de bal voor. Klungelig pakt Milde de bal. Döser rent richting de bal. Döser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Taitl rent richting de bal. Neulinger onderschept slim de pass. Tal verovert de bal door een tackle van achteren. Auhuber rent richting de bal. Auhuber draait met de bal, schiet en ... Schaschnig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Feldhofer passt de bal in één keer door. Daar is Volker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchtag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirchtag krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Döser bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer is nu in balbezit. Döser onderschept slim de pass. Döser haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Neulinger kopt de bal weg. Meister heeft problemen om de bal te vangen. Meister geeft een hoge lob. Döser rent richting de bal. Döser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATSV Timelkam - FC Rakete Strebersdorf 0:1

26e minuut.
Stahnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Trost bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stahnke zijn tegenspeler op de grond. Stahnke krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Auhuber is nu in balbezit. Dremmler bereikt de bal nog maar net als eerste. Auhuber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Auhuber krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATSV Timelkam 64%, FC Rakete Strebersdorf 36%.
ATSV Timelkam - FC Rakete Strebersdorf 0:1

49e minuut.
Schimmel passt de bal zonder na te denken. Schachner is nu in balbezit. Schachner passt de bal in één keer door. Auhuber is nu in balbezit. Auhuber haalt uit met een fantastische trap. Schaschnig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tal heeft problemen om de bal te vangen. Neulinger rent richting de bal. Neulinger draait met de bal, schiet en ... Schaschnig bokst de bal weg.

57e minuut.
Stahnke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trummer rent richting de bal. Trummer geeft een hoge lob. Volker bereikt de bal nog maar net als eerste. Volker draait met de bal, schiet en ... Kraxenberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Feldhofer passt de bal in één keer door. Trost bereikt de bal nog maar net als eerste. Trost met een sublieme pass. Klungelig pakt Neulinger de bal. Neulinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Döser rent richting de bal. Döser draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Reizer de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trummer zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Tal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirchtag met een snelle inworp. Auhuber rent richting de bal. Auhuber geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATSV Timelkam - FC Rakete Strebersdorf 1:1

88e minuut.
Dremmler bereikt de bal nog maar net als eerste. Neulinger onderschept slim de pass. Taitl is nu in balbezit. Neulinger verovert de bal door een tackle van achteren. Neulinger haalt uit met een fantastische trap. Schaschnig bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATSV Timelkam 49%, FC Rakete Strebersdorf 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATSV Timelkam - FC Rakete Strebersdorf 1:1