Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Rohr super daci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mock met een sublieme pass. Klungelig pakt Klitzpera de bal. Klitzpera met een sublieme pass. Petzner rent richting de bal. Petzner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollner onderschept slim de pass. Mollner geeft een hoge lob. Vollmann is nu in balbezit. Vollmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mollner geeft een hoge lob. Adler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beerenberg. Adler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fritz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petzner is nu in balbezit. Petzner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pichler trapt de bal weg van het doel. Mock heeft problemen om de bal te vangen. Mock passt de bal met de wreef. Petzner is nu in balbezit. Petzner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mock is nu in balbezit. Mock passt de bal in één keer door. Klitzpera speelt de bal door. Schneeberger is nu in balbezit. Schneeberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Helmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fritz. Paulmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mollner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Rohr 41%, super daci 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Rohr - super daci 0:0

58e minuut.
Ledig rent richting de bal. Ledig passt de bal in één keer door. Fritz is nu in balbezit. Mollner verovert de bal door een tackle van achteren. Mollner geeft een hoge lob. Hamann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Helmer de bal onder controle te krijgen. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor rent richting de bal. Schneeberger verovert de bal door een tackle van achteren. Schneeberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hartinger onderschept slim de pass. Vollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vollmann passt de bal in één keer door. Wieland rent richting de bal. Wieland geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Rohr 49%, super daci 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Rohr - super daci 0:0