Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redbul salzburg ATSV Timelkam
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Burkhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Schimmel verovert de bal door een tackle van achteren. Schimmel probeert naar een medespeler te passen. Neulinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Neulinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Reitmaier niet meer kan verder spelen. Schneiderbauer komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kraxenberger trapt de bal weg. Burkhart kopt de bal weg. Klungelig pakt Reizer de bal. Pudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Letocha geeft de bal voor. Kreuz rent richting de bal. Kreuz passt de bal zonder na te denken. Auhuber heeft problemen om de bal te vangen. Auhuber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sablatnig probeert naar een medespeler te passen. Schreiberling rent richting de bal. Schreiberling geeft een lange en hoge pass. Meister kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Milde de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
redbul salzburg - ATSV Timelkam 1:0

39e minuut.
Schimmel geeft de bal voor. Inworp. Dressler met een snelle inworp. Mild is nu in balbezit. Mild draait met de bal, schiet en ... Kraxenberger bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Schreiberling geeft de bal voor. Auhuber is nu in balbezit. Auhuber passt de bal met de wreef. Neulinger rent richting de bal. Neulinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redbul salzburg 51%, ATSV Timelkam 49%.
redbul salzburg - ATSV Timelkam 1:0

61e minuut.
Wurzel passt de bal met de wreef. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag passt de bal in één keer door. Neulinger rent richting de bal. Neulinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kraxenberger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dressler met de inworp. Mild is nu in balbezit. Mild geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Schreiberling met een snelle inworp. Mild heeft problemen om de bal te vangen. Mild met een sublieme pass. Pudel is nu in balbezit. Pudel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
redbul salzburg - ATSV Timelkam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redbul salzburg 44%, ATSV Timelkam 56%.
redbul salzburg - ATSV Timelkam 2:0