Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc opoja Union Rohr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klitzpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klitzpera passt de bal met de wreef. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner onderschept slim de pass. Petzner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fritz kopt de bal weg. Dötter is nu in balbezit. Dötter passt de bal met de wreef. Petzner rent richting de bal. Petzner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Geroldinger is nu in balbezit. Fritz onderschept slim de pass. Fritz speelt de bal door. Petzner is nu in balbezit. Petzner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Muhr trapt de bal weg. Klungelig pakt Fritz de bal. Wehl probeert naar een medespeler te passen. Geroldinger is nu in balbezit. Geroldinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gerolsberg geeft een hoge lob. Geroldinger is nu in balbezit. Geroldinger passt de bal met de wreef. Wiesbauer rent richting de bal. Wiesbauer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagl met de inworp. Wehl probeert de bal met de borst te controleren. Wehl passt de bal met de wreef. Geroldinger rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gerolsberg kan de bal niet met de borst controleren. Gerolsberg speelt de bal door. Wehl rent richting de bal. Geroldinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Geroldinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc opoja - Union Rohr 1:0

36e minuut.
Fritz verovert de bal door een tackle van achteren. Fritz met een sublieme pass. Grobmann rent richting de bal. Dötter rent richting de bal. Dötter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc opoja - Union Rohr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc opoja 54%, Union Rohr 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc opoja - Union Rohr 1:1

49e minuut.
Voggenberger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dötter is nu in balbezit. Dötter geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mock onderschept slim de pass. Dötter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dötter passt de bal zonder na te denken. Petzner is nu in balbezit. Petzner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mock geeft een hoge lob. Klitzpera probeert naar een medespeler te passen. Dötter rent richting de bal. Petzner rent richting de bal. Petzner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dötter heeft problemen om de bal te vangen. Petzner is nu in balbezit. Petzner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc opoja 47%, Union Rohr 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc opoja - Union Rohr 1:1